Personal training

Onzeker? Of wil je gewoon alle aandacht voor jouw doel? Dan biedt personal training misschien dat wat je zoekt. De training duurt ca 50 – 60 minuten. Samen bespreken we welk schema het beste bij jou past om echt 100% de focus te leggen op jouw doel. Allerlei zaken kunnen hierbij aandacht krijgen; houding, techniek, ademhaling, slaap, stress/ontspanning, voeding en mobiliteit, alles om jou het gewenste resultaat te laten behalen.

De training kan op locatie en op een tijd die jou schikt, alles in overleg. Sommige traingingsvormen en gebruik van materialen maken binnen trainen noodzakelijk, maar natuurlijk zoeken we ook bij personal training de buitenlucht op; een park of parkeerterrein. 

Personal training kan een goede opstap zijn naar of in combinatie met de groepstraining.

Al enthousiast geworden of nieuwsgierig?

Meld je aan voor de gratis intake!

 

Vooraf doelen en niveau bepalen

Vooraf doen we een intake. We bespreken jouw doelen en kijken naar je gezondheid.

Vitaliteit wordt gevormd door zes elementen: Slaap, stress, voeding, bewegen, ademhaling en je immuunsysteem. Dat zijn dan ook de elementen die we bespreken tijdens de intake. Dit maakt dat je bewust aan de slag kan gaan met je doel. Daarmee hebben we dan ook een nulmeting en kunnen we vanaf dan je vorderingen meten.

 

10 Trainingen

395,00
  • Voor werkelijke vooruitgang
  • 10 trainingen te verzilveren binnen 3 maanden.

Losse training

46,95

Welke trainingsvorm past het beste bij jou? Neem contact op, mail of bel!

Er zijn verschillende abonnementen mogelijk

Klant ervaringen

Image