Kerstcross 2019

KerstcrossLoop mee met de Kerstcross (5km of 10 km hardlopen) op 2e kerstdag en laat Stormtrainingen betaald jou inschrijfgeld en ontvang een prachtig dames- of herensportshirt!

HOE KUN JE MEEDOEN AAN DEZE MOOIE ACTIE?
Heb jij een tienrittenkaart of abonnement en heb jij als doelstelling of gewoon zin om de Kerstcross (5km of 10km) hard te lopen? Dan betaalt Stormtrainingen niet alleen jouw inschrijfgeld, maar ontvang je ook een loopshirt dat je draagt tijdens de Kerstcross en daarna mag houden.
Degenen die afgelopen jaar meededen weten hoe gezellig het was met de groep. Je herkent elkaar aan het shirt wat een gezamenlijke band schept, doet samen de warming-up, gaat samen op de groepsfoto en tijdens het lopen zelf kom je elkaar tegen en trek je je aan elkaar op.
Heb jij vrienden, familie, collega’s, kennissen die ook de Kerstcross willen hardlopen? Laat ze zich aanmelden voor een tienrittenkaart of abonnement en werk samen gericht naar de 5km toe. Geoefende lopers kunnen natuurlijk meedoen aan de 10 km loop .

JA, IK DOE MEE

Ben je al lid? Schrijf je hier in als deelnemer!.
Ben je een nieuw lid en wil je meedoen? Schrijf je hier in.

EXTRA TRAINING
Ben je geïnteresseerd in extra Kerstcrosstrainingen  op de vier zaterdagochtend (waarbij je voorbereid wordt op de omstandigheden als prut, modder, zachte ondergrond, wegglijden en prutdammen). Schrijf je dan hier dan in.
Wil jij extra individuele coaching om je nog frisser aan de start te laten staan? Dat kan! Meld je aan voor een Personal Training om nog sneller tot jouw gewenste resultaat te komen.

WAAROM ZOU IK MEEDOEN?
Maak er jouw persoonlijke overwinning van, het is supergezellig en leuk om het jaar hiermee af te sluiten. Redenen om mee te doen:

Trots op jezelf kunnen zijn en leuk dat jij het (weer) hebt behaald (alle lopers van Stromtrainingen van vorig jaar hebben de kerstcross uitgelopen, dat gaat jou ook lukken!)

  • Het kan alleen maar lichter zijn dan vorig jaar
  • Supergezellig
  • Genieten van het groepsgevoel
  • Je levert een mooie prestatie doordat je aan je conditie en uithoudingsvermogen hebt gewerkt. Daar heb je ook profijt van na de kerstcross.
  • Gratis sportshirt en gratis inschrijving kerstcross
  • Lekker buiten bewegen na kerstavond en eerste kerstdag binnen
  • Je familie, vrienden, kennissen kunnen je komen aanmoedigen
  • Lekker fris en trots zijn na je prestatie
  • Leuk om te lopen in de omgeving waar ook de trainingen plaatsvinden
  • Je weet vast nog een paar redenen als je positief bent ingesteld!
We gaan ervoor, Stormtrainingen heeft er zin in, jij toch ook?!

Let op: I.v.m. de bestelling van de shirts is het van belang dat je je voor 7 december aanmeld. Hierna kan ik geen shirts meer bestellen en grijp je dus mis.
Image

Klant ervaringen